Om firmaet

Jørgen Juul Jensen Coaching er et nyskabende firma, der tilbyder narrativ coaching til firmaer og private. Det være sig personlig- og gruppecoaching, teamcoaching, parcoaching, workshops og kurser.

Jeg hjælper med at få problemfyldte historier til at fylde mindre. Gennem professionelle spørgsmål og øvelser ledes I mod de historier og værdier, der er vigtige for jer. I vil blive overrasket over, hvor hurtigt I er på en spændende rejse og en bevægelse som I næppe troede var mulig.

Firmaet ejes og drives – som navnet siger – af Jørgen Juul Jensen, der bruger sin arbejdstid på coachingsamtaler. Jeg har en narrativ coach uddannelse fra Dispuk og certificeret stresscoach fra Praktikon. Desuden er jeg certificeret kursusleder i “The Prevention and Relationship Enhancement Program, som er et forskningsbaseret og pædagogisk redskab i kommunikation og konfliktløsning for par”. Jeg cand.mag. i Samfundsfag og Kultursociologi og med efteruddannelse inden for Kommunikation, Team- og Projektledelse. Jeg har gennem de sidste 25 år arbejdet med coaching, projekt- og teamledelse, vejledning, undervisning og kurser.

Jeg er partner i Gruppevis.dk, som især fokuserer på gruppesamtaler til modne mænd og er ansat som seniorrådgiver og mentor i Mandecentret. Jeg har coachingsamtaler med ledere, medarbejdere og team. Som eksempler kan der nævnes følgende arbejdspladser: Nomeco, Roche, Dong Energy, EEA, Unicef, Rødovre og Hvidovre kommuner, Fundamentet, Praktikon og DR.

Narrativ terapi og coaching er såvel en teori som en samskabende metode. Det er desuden en måde, hvorpå jeg forholder mig til tilværelsen og gennem et personligt og socialt engagement bidrager til mine omgivelser.

Jeg brænder for mit arbejde og giver dig coaching med erfaring, viden og empati.