Parterapi

I lærer at lytte til og glædes over jeres forskelligheder og kærlighed

  • Opløs problemer der tynger jeres hverdag
  • Få fat i de historier i foretrækker
  • Anerkend din partner og skab forbundethed
  • Få kommunikationsredskaberne til virkelig at lytte til hinanden

At opbygge en kærlighed er en vedvarende proces, hvor den enkelte må være klar til både at give til og modtage fra sin partner. Gennem parterapi får I redskaberne til at blive et kærligt par, der forpligter jer på hinanden og jeres fælles udvikling. Herved skaber I grundlaget for en familie der hele tiden bevæger jer.

Parterapi kan anvendes til at skabe motivation og gøre aktivt brug af parforholdets historier til at skabe ny bevægelse. Uheldige overbevisninger og mønstre blokerer ofte i forholdet, men det er muligt både at stå klart som enkeltpersoner, samtidig med at være nærværende tilstede for hinanden.

Alle forhold kommer ind imellem i krise. Det er her potentialet for udvikling findes. Det afgørende er, hvordan vi håndterer disse kriser. Jeg kan som coach hjælpe jer til at I flytter jer et nyt sted hen, hvor I kommer i kontakt med jeres drømme og værdier. I har mulighed for at opleve jer involveret i en spændende rejse. Og selvfølgelig kan I også arbejde med at sige ordentligt farvel til hinanden.

Gennem parterapi får I mulighed for virkelig at lytte til hinanden og lærer en teknik som I kan bruge til at styrke jeres relation.

Min parterapi bygger på narrativ coaching og er inspireret af kurser i Imago relationsterapi. Desuden er jeg certificeret kursusleder i “The Prevention and Relationship Enhancement Program”, som er et forskningsbaseret, pædagogisk redskab i kommunikation og konfliktløsning for par.