Udtalelser LÆS UDTALELER FRA PERSONER DER HAR DELTAGET I COACHINGSAMTALER OG KURSER

WHAT I NEEDED MOST…
What I needed most was just to talk – no man in DK ever needed it more than me. Having some experience at listening and asking questions, you allowed me to investigate my story, draw myself out and find my own perspectives, without judgement and with only good intentions for me in my life. You have a “gift”, for lack of a better word – a special talent, exceptional training and motivation – for identifying and respecting both my situation and (especially) recognizing its more universal traits, one major benefit for me being that I could build confidence in myself in part by recognizing that I’m not alone. You helped me find the “inner resources” to make some hard decisions, and to appreciate that my life would only be better for leaving a hopeless marriage to find another way forward. With your guidance I found the sense of personal integrity and self-respect that over years had somehow gotten lost. It still isn´t easy, my past is and always will be a part of who I am, but I am no longer bound by it. The world truly is opening up again, I am in control of my future, and my debt to you for helping me through my darkest days is immense. Thank you, Jørgen!

David Sears, journalist and writer

TAK FOR ET VIRKELIG GODT KURSUS….
“Tak for et virkelig godt kursus. Jørgen Juul Jensen har på yderst professionel vis ført mig ind i det narrative univers. Kurset har givet mig en grundig teoretisk indsigt og har, med sine mange praktiske øvelser og demonstrationer, styrket mig med hensyn til at anvende den narrative tilgang i mit arbejde. Dertil kommer at Jørgen gennem hele forløbet har sikret os et behageligt klima kombineret med effektiv læring. Jørgen har været en fantastisk sparringspartner – også når det drejede sig om mere filosofiske og etiske overvejelser. Jeg kan på det bestemteste anbefale kurset til andre uden et eneste forbehold. Jeg er meget tilfreds og glad for at have deltaget”.

Lars Christensen, coach og terapeut

JEG VAR SOM LEDER SYGEMELDT MED STRESS….
”Jeg var som leder sygemeldt med stress og har gennem 10 samtaler været i et meget vellykket coachingforløb, der har bragt mig nye steder hen. Jeg havde været udsat for et voldsomt pres og havde mistet overblikket – og det var noget af en lettelse at det ikke var mig der var noget galt med mig, men at det var ”presset” som havde sneget sig ind på mig i form af voldsom hjertebanken, søvnproblemer og en ”kort lunte” – og jeg havde så yderligere presset mig selv. Jeg blev gennem mine fortællinger hjulpet til mere ro i min tilværelse og til igen at finde glæden i min familie og nærvær til min søn.

Jeg havde tidligere været meget glad for mit arbejde og efterhånden begyndte jeg at glæde mig til at komme tilbage på arbejdet og også hjælpe andre. Det har været godt at jeg fik udviklet en nænsom plan for min tilbagevenden. Det var en hård overgang, men jeg oplevede hvordan jeg havde fået større selvindsigt. Vi har været igennem mange fortællinger og Jørgen har hver gang mødt mig dér hvor jeg var og hver gang har jeg fået noterne med hjem og nye inspirerende ”opgaver”. Jørgen har været meget nærværende og lyttende og han besidder en stor portion ro. Jeg har haft stor glæde af forløbet og selvom det har været hårdt, har jeg gennem de sidste måneder kastet mig ud i et virvar af nye opgaver. Jeg passer på mig selv og alligevel bevæger jeg mig videre mod det der er vigtigst i mit liv. Jeg føler mig i dag mere robust, stærkere i hoved og sind og parat til at gribe livets muligheder. Jeg kan stærkt anbefale coaching hos Jørgen”

Hans, projektleder i en mellemstor virksomhed

NU KAN JEG BEVÆGE MIG MERE UD I LANDSKABET….
“Nu kan jeg bevæge mig mere ud i landskabet at narrative tilgange. Jeg må sige det har været en rigtig god rejse med en dygtig og engageret underviser. Jeg tog de erfaringer med som jeg havde i forvejen og nu kan jeg bevæge mig mere frit i landskabet og med den bagage, jeg også havde i forvejen. Jeg kan varmt anbefale dette kursus i Narrativ Coaching”.

Lonnie Iversen, Pædagogisk konsulent, Tårnby

DU ER I KONTROL…
“Du er i kontrol, udstråler selvværd og er tillidsvækkende. Du stoler helt på dig selv og dine evner til at løse problemet. Jeg oplevede det nærmest som et tryllenummer, da du trak dine pyramidemodeller op af hatten – flot. Det er spændende og lærerigt at se, hvordan du holder fast i din metode. Og så elsker jeg, når du stopper op og siger: Hvis du føler efter inden i dig selv – det virker. Du får mig til at genopleve følelser – og dermed giver du en masse motivation til at handle og håbe”

Nils Elmark, Marks and Brands, Executive Coach

DU HJALP MIG…
“Du hjalp mig til at sætte ord på, hvordan jeg kan “knække” min kode, som har holdt mig fast i en negativ overbevisning. Jeg fik beskrevet min tilstand og efterfølgende afklarede jeg, hvad jeg fremover skal gøre for at støtte mig selv i at fastholde min aftale med mig selv. Jeg fik motivation til at gå efter mit mål og motivation til, hvordan mine omgivelser kan støtte mig heri. Du er allestedsnærværende og motiverende. Dit engagement gør den forskel, der sikrer, at jeg i en session altid når mindst et skridt videre”

Helle Kolbe Meldgaard. Kundeservicechef

GENNEM EN LANG PERIODE…
Gennem en lang periode har jeg været i et meget vellykket coaching forløb hos Jørgen. Her har jeg gået på opdagelse i mine forestillinger om stort og småt i livet. Jørgen har i sessionerne altid mødt mig netop der, hvor jeg er. Sammen har vi fundet en stil, der passer til mig. Vi har brugt de udfordringer, der er i rummet, benyttet os af ”walk and talk”, arbejdet med øvelser og ”hjemmeopgaver”. Efter hvert møde har jeg arbejdet med mine noter og på den måde haft ekstra tid til refleksion samt en fin indgang til den efterfølgende session. Jørgen er et meget nærværende og lyttende menneske, der besidder en stor portion ro. Jeg har haft stor glæde af forløbet, som har været meget berigende og bevægende på mange planer og jeg føler mig i dag bedre rustet til selv at opløse gamle forestillinger og gribe livets muligheder.

Anne Munck, folkeskolelærer

LANGT MERE FOKUS…
“Coaching gav mig langt mere fokus som projektleder. Jeg oplevede det som overraskende positivt og fik øjnene op for de ubevidste mønstre fra arbejdslivet. Jeg fik defineret helt klare mål og skabt et langt bedre overblik mit potentiale. Jeg fik mod til at ændre på tingene, da jeg opdagede hvilke stærke og svage sider jeg besad. Det gav mig kort sagt mere fokus og retning”

Gitte Rexen, projektleder i UNICEF

OVERRASKENDE…
“Det var overraskende, hvor hurtigt Jørgen hjalp mig til at få fokus på det væsentligste. Nemlig barriererne der lå bag det spørgsmål, jeg havde ønsket at få svar på. Samtidig havde jeg en pragtfuld fornemmelse af, at det ikke var nødvendigt at “rode navle”. Netop det aspekt, at coachingen var så handlingsorienteret og fremadrettet var for mig et absolut plus. Jeg oplever, at jeg allerede har fået nogle af de værktøjer, der skal til, for at kunne bygge netop det skib, som jeg har lyst til at sejle i. Hvilken havn, skibet så skal ligge til ved, kan kun fremtiden vise. Men jeg er mere og mere sikker på, at det er en havn med flere solskinstimer end regnvejr. Jeg kan på alle måder anbefale coaching hos Jørgen Juul Jensen”

Tina, 40 år og jobkonsulent

TUSIND TAK…
“Tusind tak for din coaching. Den har virkelig åbnet mine øjne og afklaret mig omkring vigtige dilemmaer i mit liv. Jeg har opdaget hvad der virkelig er væsentligt for mig i mit liv og fået motivation og handlekraft til at nå de mål som er sande for mig. Du har med din professionelle coaching-stil og dit tillidsvækkende væsen formået at få mig til at fordybe mig i min egen indre tankeproces, bevare fokus på det væsentlige og bryde igennem mine hæmmende overbevisningen. Forløbet har været meget motiverende og har så afgjort bragt mig resultater, som giver en bedre livskvalitet”

Pia Hardy, Praktikon, direktør

VI FIK EN FORSTÅELSE…
Vi fik en forståelse for hvordan de mange perspektiver i teamet kan vendes til en styrke. Vi fik nogle gode redskaber til at lytte til hinanden og til at kommunikere åbent og direkte. Der var en super stemning på kurset og vi oplever at teamet står stærkere i dag og er i bevægelse. Der bliver snakket mere på tværs af gruppen end nogensinde tidligere. Vi kan varmt anbefale kurset til andre team”.

René Werner Andersen på vegne af Gartner Distrikt 2, Teknisk Drift. Park og Natur, i Rødovre Kommune. Efter kursus i “klar kommunikation i arbejdsrelationer”. Kurset afholdes i samarbejde med Peer Moth.

JEG KAN STÆRKT ANBEFALE KURSET I “NARRATIV COACHING”…
Jeg kan stærkt anbefale kurset i Narrativ Coaching. Jørgen er en dygtig underviser, der forstår at formidle den narrative teori og praksis på en yderst kvalificeret måde. Som kursist har jeg følt mig mig mødt med såvel omsorgsfuld interesse som med faglige udfordringer. Og kurset har sat mig i stand til – og givet mig mod på – at indarbejde den narrative metode i min coaching.”.

Miriam Asvarisch. Vejleder og coach, Jobcenter Bornholm.