Partnervold mod mænd

Det er en voldsom krænkelse når du som mand oplever fysisk og psykisk vold fra en kvinde som du måske stadig elsker. Og du vælger måske at holde det helt for dig selv, så du ikke også bliver hånet af dine omgivelser for ikke at være en rigtig mand.
Det kan være, at du oplever ydmygelse over, at hun i lang tid har nedvurderet dig eller truer dig med ikke at se dine børn. Eller det kan være du ikke oplever det som rigtig vold, men mere som skænderier, der udarter til at din partner kaster et glas efter dig, sparker, bider eller slår dig.

Det er på høje tid at du ser på hvad der sker i relationen og sætter en stopper for krænkelsen.

Hvis du oplever noget af følgende hjælper jeg dig med at sætte en stopper for det og med at komme videre:

FYSISK VOLD: Trusler om fysisk skade, skub, at blive revet,rusket, slået med flad eller knyttet hånd, slået med genstand, sparket, kastet ind mod møbler, vægge, ned ad trappe eller lignende, udsat for kvælningsforsøg eller angrebet med kniv.

PSYKISK VOLD: Direkte trusler i barns/børns tilstedeværelse,at blive degraderet og ydmyget, at blive kontrolleret og domineret, at blive isoleret, modtage trusler om ikke at se børnene, at (ex)partneren sætter splid mellem dig og dine børn eller mellem dig og din øvrige familie og/eller venner; ubehagelige sms’er/mails, stalking.